برای خرید خانه در ترکیه چند میلیون لازم دارم؟
ثبت شرکت در ترکیه چگونه است؟
آسان ترین روش مهاجرت به ترکیه کدام است؟
مدت زمان اخذ پاسپورت کشور های مختلف
علت نام نهادن دانشگاه مجازي چيست ؟
چرا مردم رو به خريد لوازم منزل از سمساري آورده اند؟
سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۰۳

ثبت شرکت در ترکیه چگونه است؟

انواع شرکت در ترکیه
کشور ترکیه دارای پتانسیل تجاری و فعالیت های اقتصادی مناسبی بوده و با شروع به فعالیت اقتصادی در این کشور و در صورتی که تخصص و دانش لازم را داشته باشید، می توانید به سودآوری مناسبی دست یافته و مسیرهای دیگر در این کشور را نیز برای خود هموار سازید. اگر قصد ثبت شرکت در کشور ترکیه را دارید، لازم است که پیش از آن با انواع شرکت در ترکیه آشنا شوید. انواع شرکت در ترکیه را می توان در گروه های زیر جای داد:
1.    شرکت سهامی
2.    شرکت با مسئولیت محدود
3.    شرکت تعاونی
4.    شرکت جمعی
شرایط ثبت شرکت در ترکیه
پیش از هر چیزی بگوییم که برای ثبت شرکت در این کشور، نیازی به داشتن اقامت نخواهید داشت. به واقع شما می توانید بدون داشتن اقامت ترکیه، با انجام فرایند اداری و داشتن تمکن و تخصص لازم، نسبت به ثبت شرکت اقدام کنید. اما قطعا لازم است که شما دارای دانش و سابقه فعالیت لازم در خصوص گروه فعالیت شرکت مورد نظر خود باشید تا بتوانید یک آغاز محکم و موفق داشته و اهداف از پیش تعریف شده خود را به سرانجام برسانید.
نداشتن سوء سابقه کیفری نیز به عنوان یک پیش شرط در این خصوص در نظر گرفته شده است.

مراحل ثبت شرکت در ترکیه
برای ثبت یک شرکت جدید در این کشور، باید مراحل زیر را در نظر داشته و آن ها را به کمک مشاوران حرفه ای این حوزه به درستی و بدون نقص طی کنید:
گام اول: ارائه مدارک هویتی و مالیاتی فرد اصلی و شرکا
گام دوم: ارائه مدارک دال بر تمکن مالی
گام سوم: ارائه زمینه و حوزه فعالیت شرکت (تدوین و ارائه اساسنامه شرکت)
گام چهارم: اخذ شماره شناسایی مالیاتی با مراجعه به اداره دارایی
گام پنجم: انتخاب و معرفی مدیرعامل شرکت
گام ششم: ثبت آدرس دفتر شرکت که باید به تائید بازرس های اداره دارایی برسد
گام هفتم: ثبت شرکت با مراجعه به اتاق بازرگانی
گام هشتم: چاپ روزنامه رسمی
گام نهم: اخذ کارت بازرگانی
گام دهم: افتتاح حساب بانکی
گام یازدهم: معرفی حسابدار رسمی شرکت
منبع:
https://www.baharnews.ir/news/294671/%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84

آسان ترین روش مهاجرت به ترکیه کدام است؟

ترکیه یکی از کشورهای زیبا و توریستی خاورمیانه، و مقصد محبوب ایرانیان مهاجر متقاضی اقامت است. به ویژه طی چند سال اخیر که اغلب افراد تحصیل کرده و متخصص با مشکل اشتغال یا ادامه تحصیل مواجه شده اند، تقاضا برای مهاجرت به این کشور نیز رو به افزایش است، و افراد بیشتری به دنبال آگاهی از شرایط مهاجرت به ترکیه هستند. اگر شما هم به فکر مهاجرت به ترکیه هستید و نمی دانید از چه روشی می توانید اقدام به اینکار کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه شوید تا با شرایط مهاجرت به ترکیه آشنا شوید.

مزایای مهاجرت و اقامت در ترکیه

بسیاری از مردم برای ادامه تحصیل، گردش، کار یا حتی زندگی به فکر مهاجرت به ترکیه هستند و برخی دیگر هم می خواهند با خرید ملک در این کشور سرمایه گذاری کنند، و از مزایای حق شهروندی و پاسپورت ترکیه استفاده کنند. ولی مهاجرت کردن به ترکیه و اقامت در این کشور (چه بصورت دائمی و چه بصورت موقت)، فارغ از بحث کار، تحصیل و اشتغال، مزایای دیگری نیز دارد:

مزایای اقامت در ترکیه

  1. افتتاح حساب بانکی در کشور ترکیه و امکان مبادله با بانک های اروپایی
  2. هزینه های پایین و مناسب زندگی و تفریح در ترکیه
  3. بهره مندی از خدمات درمانی و بهداشتی مناسب در سطح اروپا
  4. امکان استفاده از تسهیلات دانشگاهی با بازپرداخت کم
  5. امکان سفر به کشورهای اروپایی بدون نیاز به ویزا
  6. موقعیت جغرافیایی ترکیه و آب و هوای مطبوع و بسیار معتدل آن

مزایای مهاجرت و زندگی در ترکیه

  1. مطلوب بودن شرایط آب و هوای ترکیه
  2. فرصتی برای سازماندهی مشاغل شخصی و کارآفرینی
  3. گردشگری، حمل و نقل و ارتباطات مناسب بین شهرها و کشورهای اروپایی
  4. قیمت مناسب و تنوع بسیار بالای محصولات و فروشگاه ها
  5. محصولات غذایی و گیاهی تازه در تمام فصول سال با قیمت اندک
  6. وجود خدمات و مراقبت های پزشکی با کیفیت عالی
  7. امکان تهیه مسکن ارزان قیمت و سیستم ساده دریافت اجاره مسکن

منبع:

https://www.parsnews.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-2/669120-%D8%A2%D8%B3%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

مدت زمان اخذ پاسپورت کشور های مختلف

دریافت پاسپورت جزء مهم ترین اهداف افراد در مهاجرت به سایر کشورها می باشد. اما مدت زمان دریافت پاسپورت کشورها متفاوت است که باید افراد قبل از مهاجرت، با قوانین اخذ پاسپورت کشورها آشنا شوند تا بتوانند مقصدی را با توجه به شرایط شان انتخاب نمایند

مزایای داشتن پاسپورت دوم

داشتن پاسپورت دوم برای ایرانیان می تواند آپشن مهم و کاربردی محسوب شود. زیرا با توجه به تحریم ایران، سفر به سایر کشورها سختی هایی دارد که اگر شما پاسپورت کشور دیگری را داشته باشید؛ امکان سفر به سایر کشورها را می توانید به آسانی تجربه نمایید.

علاوه بر آن، با داشتن پاسپورت کشور دوم می توانید از خدمات شهروندی آن کشور نیز بهره مند شوید. 

به عنوان مثال، یکی از مزایای داشتن پاسپورت دوم این است که قادر خواهید بود به راحتی حساب بانکی افتتاح نمایید و برای همسر و فرزندان تان نیز اقامت آن کشور را اخذ کنید.

ارزان ترین کشورها برای دریافت پاسپورت

راحت ترین و ارزان ترین کشورها برای گرفتن پاسپورت عبارت اند از:

گرفتن پاسپورت از کشور مکزیک

اولین کشوری که می توان با دریافت پاسپورت به سایر کشورهای اروپایی و آمریکا سفر کرد؛ پاسپورت کشور مکزیک می باشد.

برای دریافت پاسپورت کشور مکزیک راه های زیادی وجود دارد اما به طور کلی تقریبا 5 سال زمان میبرد تا بتوانید به پاسپورت این کشور دست پیدا نمایید و با آن می توان به کشورهای عضو اتحادیه اروپا و شینگن، بدون داشتن ویزا سفر نمایید.

اخذ پاسپورت ترکیه


 

دریافت شهروندی ترکیه یکی از ارزان ترین و سریع ترین راه های دریافت پاسپورت دوم می باشد. شما با خرید ملکی به ارزش 250 هزار دلار می توانید در مدت زمان 3 ماه پاسپورت این کشور را دریافت نمایید.

با اخذ پاسپورت ترکیه می توانید به 70 کشور دنیا بدون داشتن ویزا سفر نمایید.

دریافت پاسپورت کشور گرجستان

سومین کشوری که می توان به عنوان ارزان ترین کشور برای دریافت پاسپورت از آن یاد کرد؛ کشور گرجستان می باشد. شما با 125 هزار یورو می توانید شهروندی کشور گرجستان را دریافت نمایید. مدت زمان دریافت پاسپورت گرجستان نهایتاً 6 ماه می باشد.

دریافت پاسپورت قبرس

از دیگر کشورهایی که می توانید پاسپورت دوم آن را دریافت نمایید؛ قبرس می باشد. شما با 2 میلیون یورو قادر خواهید بود 14 امین پاسپورت قوی دنیا را دریافت کرده و با آن به راحتی به سایر کشورها سفر نمایید.

دریافت پاسپورت گرانادا

برای پاسپورت گرانادا نیز می توانید با خرید ملکی به مبلغ 350 هزار دلار، آن را اخذ نمایید که البته دقت کنید با خرید ملکی به ارزش 250 هزار دلار، می توانید در کشور ترکیه سرمایه گذاری کرده و تابعیت ترکیه را کسب نمایید.

دریافت پاسپورت یونان

یکی دیگر از کشورهایی که می توانید از طریق آن به راحتی به سایر کشورهای حوزه شینگن سفر نمایید، پاسپورت کشور یونان می باشد که با خرید ملکی به ارزش 250 هزار یورو می­توانید آن را به دست آورید.

بهترین کشور برای گرفتن پاسپورت دوم

از بین کشورهایی که در این مقاله به آن ها اشاره کردیم؛ می توانیم اخذ پاسپورت ترکیه را به عنوان ارزان ترین کشور به شما پیشنهاد دهیم. زیرا با سرمایه گذاری با مبلغی مناسب، می توانید ملکی ایده آل را تهیه کنید. علاوه بر آن، با توجه به نزدیکی کشور ترکیه به ایران، قادر خواهید بود تا به راحتی بین 2 کشور در رفت و آمد باشید. 

طبق توافق آتاتورک و رضا شاه، تمامی ایرانیان می توانند بدون داشتن ویزا به کشور ترکیه سفر نمایند و همین موضوع به عنوان آپشنی منحصر به فرد برای دریافت شهروندی ترکیه محسوب می­شود. زیرا شما بدون ویزا می­توانید به مدت 89 روز در این کشور سکونت داشته باشید.

همچنین یکی از راه های اقامتی، اقامت با اجاره خانه است. شما می توانید برای یک سال خانه ای را اجاره کرده و بعد از بررسی کامل شرایط این کشور، اقدام به خرید ملک و اخد پاسپورت ترکیه نمایید.

منبع:

https://vazeh.com/n16036886/%D9%85%D8%AF%D8%AA-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%AE%D8%B0-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AE%D8%AA%D9%84%D9%81